Over ons

H van de Schoot Handels Onderneming is opgericht in 1989 door hans van de schoot en heeft zich in de begin jaren voornamelijk bezig gehouden met de verkoop en reparatie van reinigingsmachines.

In 1994 ontdekte hans van de schoot de markt voor compacte wielladers en heeft het bedrijf verder uitgebreid met de verkoop en service van compacte grondverzetmachines. Dit heeft zich door de jaren heen zodanig ontwikkeld dat naast Weidemann ook het dealerschap van Volvo Compact werd verkregen.

De nieuwe machines vinden hun weg naar o.a hoveniers, stratenmakers, boomkwekerijen, paardenpensions, argrarische sector en grondverzetbedrijven.

Ook worden er veel gebruikte machines verhandeld die tot zelfs ver buiten Europa hun bestemming vinden. Dat geld ook voor de reinigingsmachines die hun bestemming vinden bij gevel en gebouwen reiniging, stalreiniging, onkruidbestreiding enz enz

Tot de dag van vandaag is H vd Schoot nog steeds een kleinschalig familie bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.